SEGRE

Jove artista a PortAventura

L'Ariadna Delgado, de 7 anys, va gaudir del premi al parc temàtic com a guanyadora de 'L'Estiu en Colors'

L'Ariadna amb la seua família a PortAventura.

Jove artista a PortAventura

detail.info.publicated
RedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

L’Ariadna Delgado Mendoza, de 7 anys, va gaudir el cap de setmana passat juntament amb la seua família de la recompensa com a guanyadora del Participa i Guanya de Cercle L’Estiu en Colors. El premi consistia en entrades a PortAventura per a la guanyadora i la seua família, gentilesa del Patronat de Turisme de Salou. L’Estiu en Colors ja s’ha convertit en un concurs tradicional de l’estiu, en el qual els més petits de la casa dibuixen de quina manera passen els seus dies de vacances a casa seua, a la platja, a la muntanya, de campaments, etc.

L’Ariadna s’ho va passar genial a PortAventura amb els seus pares, el David i la Fátima, i la seua germana petita, l’Alexandra, de tres anys. Al parc es respira aquests dies un ambient nadalenc que agrada als grans i il·lusiona als petits. La Fátima i el David ja havien vist en altres ocasions el parc decorat per Nadal i van triar una data pròxima a aquests dies perquè les seues filles poguessin gaudir-ne. I tant els va agradar a les nenes l’experiència que no volien anar-se’n i es van quedar fins a l’espectacle final.

L’Ariadna, que cursa segon de Primària al Col·legi Episcopal de Lleida, és una gran aficionada al dibuix. “Li dónes un paper i colors i és la nena més feliç del món”, explica la seua mare. “Tenim pensat inscriure-la a alguna escola de dibuix, perquè ho fa molt bé i ja ha guanyat algun premi”, afegeix. La Fátima, a més, ens avança que l’Ariadna ja té preparat el seu dibuix per participar a El meu Nadal, el concurs de Cercle actualment vigent  i en el qual els nens de tres a deu anys il·lustren com és el seu Nadal

tracking