SEGRE

Unes dolces i artístiques pasqües

Els dibuixos de l’Emma, la Gal·la i la Martina van ser els vencedors. El premi, una mona de Pastisseria Graells.

L'Emma Quirós Vigatà i el premi, amb Pere Graells, de la pastisseria Graells de Balaguer.

Unes dolces i artístiques pasqües

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Emma Quirós Vigatà, la Gal·la Sorolla Berenguer i la Martina Costa Pascual són les guanyadores del concurs de dibuix de Cercle Participa-hi i guanya. Les premiades podran degustar una mona de pasqua per gentilesa de la pastisseria Graells de Balaguer. A diferència d’anys anteriors, el pastisser Pere Graells va entregar la mona a les tres campiones amb l’absència del seu fill, ja que s’està formant a Barcelona per poder agafar el relleu del negoci familiar.

L’Emma Quirós Vigatà cursa 5è de Primària al col·legi El Carme de Mollerussa i va ser la primera a recollir el seu premi. Dibuixar és la seua afició i ha guanyat diferents concursos de dibuix infantil. Tot i així, era la primera vegada que l’Emma es presentava al concurs de Cercle seguint l’exemple de la seua germana Daniela, que ja hi havia participat en anteriors edicions. L’Emma va dibuixar el clàssic conill de pasqua, però en el moment d’escollir la figura per a la seua mona, no va dubtar a assenyalar Ladybug, un dels seus personatges favorits.

La Gal·la Sorolla Berenguer té 6 anys i cursa 1r de Primària a l’escola Joc de la Bola de Lleida. Ella prefereix les nines LOL i també té devoció pels unicorns. “La Gal·la és una nena amb molta energia”, explica la seua mare, i així es reflecteix en les activitats que du a terme en el seu temps lliure. Li agrada molt tot el que tingui relació amb la música: toca el piano i assisteix a classes de cant, ballet i teatre musical. Com a esport, també practica el patinatge artístic.

La Martina Costa Pascual té 4 anys i cursa P-3 al col·legi Episcopal de Lleida. “A ella no li agraden les mones, així que no tindrà problema a compartir-la amb la seua germana Júlia”, explica el seu pare. Les dos van participar per primer cop al concurs de Cercle. La Martina va dibuixar una mona dedicada a les nines LOL, el seu joguet favorit, i la Júlia va escollir una mona de Gorjuss. A la Martina li agrada aprendre nous idiomes com l’anglès i pròximament iniciarà classes de dansa clàssica.

La Gal·la Sorolla, amb el dibuix que va presentar al concurs i la mona amb la figura de les nines LOL.

Unes dolces i artístiques pasqües

Dibuix de l'Emma Quirós Vigatà de Mollerussa.

Unes dolces i artístiques pasqües

Dibuix de la Gal·la Sorolla Berenguer de Lleida.

Unes dolces i artístiques pasqües

Dibuix de la Martina Costa Pascual de Lleida.

Unes dolces i artístiques pasqües

tracking