Un mapa i un objectiu, arribar a meta

Èxit de la quarta edició de la carrera d’orientació organitzada per FEDAC-Lleida amb la participació de 260 corredors

La sortida va tenir lloc al pati del col·legi Fedac.

El passat diumenge 9 de juny va tenir lloc la carrera d’orientació FEDAC-Lleida, organitzada per aquest centre educatiu de la ciutat, que va reunir 260 participants distribuïts en 58 equips. Es tracta de la quarta edició d’una cursa diferent, en la qual no guanya el més veloç sinó el que dissenya millor l’estratègia: els corredors, organitzats en equips de 3 a 6 persones, havien de passar per diversos punts de control o balises on havien de validar una targeta que havia d’estar completa a l’arribar a meta.

Per donar cabuda a tota mena de participants, des de famílies fins a corredors que buscaven un nivell més competitiu, es va distribuir els corredors en tres categories (Ponent, Llevant i Tramuntana) en funció del nombre de fites a trobar (10, 20 o 30). El recorregut va partir del pati de FEDAC i va transcórrer per diferents zones de Lleida. A banda de la carrera, durant el matí van tenir lloc activitats lúdiques a càrrec de monitors de l’escola, a part d’una masterclass de zumba.

La iniciativa d’organitzar aquesta cursa va sorgir de l’escola. Per ocupar-se’n, es va crear una comissió formada per  professors i pares amb l’objectiu de reunir la comunitat educativa i familiar en un esdeveniment lúdic, esportiu i solidari. Com en cada edició, es va destinar 1 euro de cada inscripció a una causa social.