SEGRE

A la Seu d'Urgell amb Cercle

José Luis Morales, guanyador del concurs de fotografia artística del Lectura’, va gaudir del premi amb la seua dona

José Luis i Sònia passegen per la Seu d'Urgell.

A la Seu d'Urgell amb Cercle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Luis Morales, guanyador de l’última edició del concurs de fotografia artística que convoca trimestralment el suplement Lectura de SEGRE, va gaudir del premi: una estada al parador de la Seu d’Urgell. Proves de la seua estada són les fotos que ha enviat a Cercle, tant del Parador com del passeig per la Seu amb la seua dona, Sonia. “Vam visitar el centre històric, la catedral i el Parc del Segre.” La parella també va aprofitar el viatge per escapar-se a Andorra, d’on van tornar “amb algunes bosses de més”.

Del Parador, en destaquen la gastronomia: “Ens vam delectar amb plats exquisits: un tàrtar de salmó banyat en salsa de mango i un filet amb foie, verdures i patata”. No és la primera ocasió que José Luis guanya una iniciativa de Cercle: el 2015 va resultar premiat al concurs Les Meues Vacances. 

Actualment les fotos etiquetades amb el hashtag #cerclelectura il·lustren poesies d’autors lleidatans  contemporanis. A més del premi trimestral del Parador, les fotos seleccionades cada setmana entraran en el sorteig d’un llibre de l’Editorial Pagès.

José Luis, davant del Parador de la Seu d'Urgell.

A la Seu d'Urgell amb Cercle

Interior del Parador Nacional de la Seu

Interior del Parador Nacional de la Seu

Aquesta és la imatge amb què José Luis va guanyar el concurs de fotografia artística #cerclelectura.

A la Seu d'Urgell amb Cercle

tracking