SEGRE

Un best-seller solidari

‘En Teo, un caçador de somnis’, editat per la Protectora d’Animals de Tàrrega, arriba a la segona edició || Busca donar a conèixer la protectora i fomentar l’adopció

La portada del llibre 'En Teo, un caçador de somnis'.

Teo 1

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conte infantil 'En Teo, un caçador de somnis' ha esgotat la primera edició (1.500 llibres) en dos mesos. Ara, amb els primers exemplars de la segona edició a les mans, Mireia Segarra, Olga Marsal i Georgina Miret, autores del conte, es mostren sorpreses i il·lusionades a parts iguals. “No tenim paraules per expressar tanta gratitud i satisfacció”, expliquen.

Mireia i Olga, voluntàries de la Protectora d’Animals de Tàrrega, van idear aquest conte basant-se en la història real d’un gos caçador acollit a la protectora. “Volem transmetre que els animals tenen sentiments, no són objectes ni estan al nostre servei i és necessari donar-los una vida feliç, a més de mostrar com funciona una protectora i donar a conèixer la importància de l’adopció.”

Actualment la protectora compta amb una vuitantena de gossos a les seues instal·lacions i 14 més en acollida indefinida. “Cada any s’incrementa el nombre d’adopcions, per la qual cosa estem treballant bé aquest aspecte, però no millora el problema de base, l’abandó”, expliquen.

A través del personatge del Teo, les autores s’adrecen al públic infantil perquè consideren que l’educació és una eina imprescindible per millorar el futur i trencar estigmes.

Per contribuir a difondre els valors que transmet el llibre, Mireia, Olga i Georgina han portat a terme diversos contacontes en els quals Mireia explica la història i Georgina la il·lustra en directe, amb els mateixos materials i tècniques que va utilitzar al llibre, que no conté cap il·lustració digital per atansar-se als dibuixos dels petits. La pròxima oportunitat de disfrutar d’aquesta experiència serà el 4 de gener a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega.

El llibre, editat per la Diversa Ediciones, pot adquirir-se a les principals llibreries a un preu de quinze euros. Els beneficis es destinen íntegrament a la protectora, ja que l’editorial també col·labora en aquest projecte solidari.

Teo, protagonista del conte, es basa en la història d'un gos que va passar per la protectora.

Teo 2

Georgina i Daila Miret, Mireia Segarra i Olga Marsal, il·lustradora i autores del conte.

Teo 3

tracking