SEGRE

El Blai descobreix PortAventura

Blai Jounou, de 6 anys, guanyador del ‘Participa-hi i Guanya. Dibuixa el Nadal’ de ‘Cercle’, va gaudir del premi amb la seua família || Entrades per passar un divertit dia en aquest parc d’atraccions

En Blai es va divertir a PortAventura amb els seus pares, Sílvia i Manel i el seu germà Eloi.

El Blai descobreix PortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Blai Jounou Sabaté, de 6 anys i de Bellvís, va ser un dels guanyadors del Participa-hi i Guanya que Cercle convoca durant les festes nadalenques. Dibuixa el teu Nadal convoca nens i nenes d’entre 3 i 12 anys perquè mostrin a través d’un dibuix què és el que més els agrada d’aquests dies tan especials per a ells: el tió, l’arbre, el Pare Noel, els regals... El premi: entrades a PortAventuraPark per al guanyador i els seus acompanyants, gentilesa del Patronat de Turisme de Salou.

El Blai va resultar el guanyador d’una de les categories del concurs, la corresponent a nens i nenes de 3 a 6 anys, mentre que la Laura Salut, lleidatana de 7 anys, va ser la guanyadora de la segona categoria, destinada a nens i nenes d’edats compreses entre els 7 i els 12 anys. Quan la mare del Blai, la Sílvia, li va proposar participar en el concurs, no es va mostrar gaire entusiasmat. “Li agrada dibuixar, però hi ha altres coses que li agraden més.” La situació va canviar quan va saber en què consistia el premi. “No havia estat mai a PortAventura i ja feia temps que ens deia que volia anar-hi”, explica la Sílvia. “Quan li vaig dir que podia guanyar entrades per al parc, va agafar paper i llapis i va dibuixar el que més li agrada del Nadal: el tió, els regals i la decoració dels carrers.”

El Blai va passar un feliç dia al parc al costat del seu germà Eloi, de dos anys, i els seus pares la Sílvia i el Miquel. La il· lusió d’haver guanyat el premi, junt amb l’emoció de descobrir les atraccions, la decoració nadalenca, els espectacles i, a més, poder veure i gaudir del sol després de diversos dies de boira, van convertir l’excursió en un dia redó. “Quan al final de les vacances de Nadal li vam demanar què era el que li havia agradat més, va respondre que el dia al parc havia estat un dels millors”, assegura la Sílvia.

El Blai s'ho va passar pipa al parc d'atraccions.

El Blai descobreix PortAventura

El Blai i l'Eloi, encantats amb la decoració nadalenca.

El Blai descobreix PortAventura

Aquest és el dibuix amb què el Blai es va proclamar guanyador del concurs.

El Blai descobreix PortAventura

tracking