SEGRE

Audàcia en temps de Covid

Edu Gasol, Joel Donés i Òscar Canadell han creat una empresa en plena pandèmia || ENTRENNA ofereix entrenaments personalitzats en grups reduïts per a esportistes

Edu Gasol, Joel Donés i Òscar Canadell són ENTRENNA.

Audàcia en temps de CovidENTRENNA

detail.info.publicated
RedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

Que de les crisis sorgeixen oportunitats no ha estat un tòpic per a tres joves emprenedors lleidatans que han fundat la seua pròpia empresa, ENTRENNA, a partir de l’experiència viscuda en els diferents confinaments. El tècnic esportiu Òscar Canadell, el preparador físic Joel Donés i l’entrenador Edu Gasol ofereixen entrenaments personalitzats i de qualitat en grups reduïts amb l’objectiu d’optimitzar el rendiment dels jugadors i jugadores de futbol que no han pogut seguir els seus entrenaments habituals amb regularitat a causa del tancament de les instal·lacions esportives o al retard de l’inici de les competicions en alguns clubs.

Actualment, durant aquesta nova aturada, ofereixen classes gratuïtes en directe via Instagram, per a les quals no es necessita cap material específic i que es poden seguir des de qualsevol lloc. Aquestes sessions poden seguir-se en el seu compte d’Instagram @entrenna_ en directe els dilluns, dimecres i divendres de 19.30 a 20.15 h. A més, publiquen propostes de treball complementari a les classes per als dies que no hi ha entrenament. D’altra banda, segueixen l’activitat presencial amb grups reduïts a l’aire lliure.

ENTRENNA va nàixer oficialment a l’estiu, després de la desescalada, quan van organitzar campus presencials a Rosselló, als quals es van apuntar més de 100 jugadors i jugadores en diferents categories: base, formatiu i semiprofessionals. Durant l’agost i el setembre han continuat ajudant esportistes a mantenir-se actius arran del retard de les pretemporades d’alguns clubs. De cara al Nadal, si la situació de la pandèmia ho permet, planegen repetir l’exitós model de l’estiu ampliant la inscripció a benjamins i alevins. També tenen sobre la taula la idea d’obrir-se a altres esports, ja que a l’estiu van rebre moltes sol·licituds en aquest sentit. “ENTRENNA s’adapta als canvis ràpidament; aquest és un dels nostres punts forts. Intentarem oferir a la gent el que ens demanen”, explica el Joel. Al contrari del que podria semblar, crear la seua pròpia empresa els va resultar més fàcil del que creien. “Ho vam fer molt ràpid”, explica l’Òscar. “Vam veure l’oportunitat i ens hi vam llançar, vam iniciar contactes amb instal·lacions esportives, vam comprar samarretes, vam crear el logotip i les xarxes socials, i vam trobar el suport de patrocinadors com Assegurances Xavier Canadell, Punt Estrella, Fruits Queralt, Grup Montalban, Autocristal Ralarsa, Noel Carbonell Bosch, Serigrafia Altisent i l’última incorporació: Lleida En Joc.” “Vam tenir la valentia d’intentar-ho en un moment molt complicat per a tothom”, afegeix el Joel, “però en el qual vam detectar la necessitat dels esportistes de continuar entrenant-se malgrat el confinament”.

El Joel i l’Òscar es van conèixer a la primavera al coincidir en diversos entrenaments virtuals. Junts van treure endavant el projecte solidari #LleidaEsCorona, organitzant classes, sortejos, entrevistes i fins i tot un bingo (amb la col·laboració dels organitzadors del Bingo de Juneda, Fades de Ponent i diferents empreses) a fi de recaptar fons per a estudis d’investigació sobre la Covid-19 a càrrec de la Universitat de Lleida.

Imatges del campus d'aquest estiu a Rosselló. ENTRENNA està obert a categories masculines i femenines.

Imatges del campus d'aquest estiu a Rosselló. ENTRENNA està obert a categories masculines i femenines.ENTRENNA

tracking