SEGRE

Minivacances de premi

Sílvia Sabaté va obtenir el primer premi del concurs estrella de Cercle ‘Les meues vacances’ || Va passar uns dies amb la família al Càmping Frontera Park de la Farga de Moles

La família Jounou Sabaté, al Mirador Roc del Quer, a Canillo (Andorra).

Minivacances de premi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sílvia Sabaté, guanyadora del primer premi del concurs Les meues vacances que convoca SEGRE i que aquest any ha arribat a la catorzena edició, va gaudir amb la família del seu premi: una estada de quatre dies, del 9 al 12 d’octubre, al Càmping Frontera Park de la Farga de Moles.

“Aquests dies han estat com unes minivacances molt ben aprofitades”, assegura la Sílvia, que els va compartir amb els protagonistes de la foto guanyadora: el seu espòs, Ramon Jounou, i els seus fills, Blai i Eloi. “Els petits són els que millor s’ho han passat. De fet haurien allargat l’estada”, afirma la seua mare, que afegeix que els dos germans estudien 3r i 4t de Primària, respectivament, al col·legi Joaquim Palacín del seuBellvís natal.

La família va aprofitar el pont del Pilar per descobrir preciosos racons de l’Alt Urgell i Andorra. “Vam visitar la Seu d’Urgell, on vam poder contemplar la preciosa catedral romànica i passejar pel Parc del Segre i ens vam desplaçar fins a Martinet de Cerdanya, al peu del Cadí. Ens va sorprendre la bellesa del santuari romànic de Bastanist i vam recórrer la vall d’Incles, un paratge natural d’Andorra que es troba entre els pobles de Tarter i Canillo”, explica aquesta funcionària de l’ajuntament de Bellvís.

Per a la Sílvia i el Ramon, als quals els agrada gaudir de la muntanya amb els seus fills, el premi ha estat un bonic regal. “Ens ho hem passat molt bé i a les instal·lacions del càmping ens hem sentit molt còmodes i a gust”, conclou Sabaté.

CONCURS

Una foto de premi amb la càmera d’un mòbil nou

Amb una imatge de les vacances a les Valls d’Àneu, en què es veia el seu marit, Ramon, i els seus fills, Blai i Eloi, baixant de l’estany de Ratera amb els Encantats i l’estany de Sant Maurici com un esplèndid teló de fons, la Sílvia es va emportar el primer premi del concurs estrella de Cercle, patrocinat la Federació d’Hostaleria de Lleida. La Sílvia recorda que estrenava mòbil, “així que vaig fer moltes fotografies per provar la càmera i, encara que aquesta té una bona qualitat, el paisatge i el cel del Pirineu es van conjurar a favor meu”, afirma.

La Sílvia i el Ramon amb els fills, al claustre de la catedral de la Seu.

Minivacances de premi

El Blai i l'Eloi, a l'interior del bungalou del Càmping Frontera Park.

Minivacances de premi

La guanyadora del primer premi del concurs 'Les meues vacances'.

Minivacances de premi

tracking