SEGRE

'Voleibolitza't', el futur ja està garantit

Campanya de captació de nous valors del Balàfia Vòlei amb el patrocini de Plusfresc || Tretze centres escolars implicats en el projecte

Una de les classes al Col·legi Joan Maragall de Lleida.

'Voleibolitza't', el futur ja està garantit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de tretze col·legis de Lleida han participat, abans de les vacances escolars, en la campanya Voleibolitza’t, una iniciativa del Balàfia Vòlei, amb el patrocini de la firma Plusfresc, amb l’objectiu de facilitar la promoció d’aquest esport en nens i nenes d’edats compreses entre els set i els dotze anys.

Els col·legis que hi han participat aquest curs 2021-2022 que acaba de finalitzar (per al 2022-2023 s’espera que puguin apuntar-s’hi uns quants més) han estat Jesuïtes Lleida-Claver, Sant Jaume, Lestonnac, Màrius Torres, Episcopal, Països Catalanas, Pinyana, Torre Queralt, Montoliu, Sudanell, Joan Maragall, Escoles Alba i Sagrada Família. I a aquesta llista caldria afegir-hi l’Associació Esportiva Pibody, amb la qual el Balàfia Vòlei manté un conveni de col·laboració per potenciar l’esport inclusiu i tots els valors que això comporta. En total han pres part en el projecte Voleibolitza’t un total de 200 nens i nenes entre primer i sisè de Primària.

Aquestes accions, segons expliquen els organitzadors a Cercle, es troben dins de la creació del Projecte de Captació que va posar en marxa el club lleidatà el 2017 i que li ha permès nodrir els equips de base amb una àmplia participació de joves promeses. De fet, ara mateix el Balàfia Vòlei compta amb equips en totes les categories: des de l’Escoleta mixta (benjamí i aleví) fins a infantil, cadet i juvenil amb més de cent jugadors i jugadores.

El projecte Voleibolitza’t inclou diferents accions per portar-lo a bon port com són la firma d’acords o convenis amb escoles on ja es practica el voleibol per potenciar aquells que ja el practiquen, però també captar altres futurs jugadors començant per formar un equip escolar en el mateix centre amb visites periòdiques d’entrenadors i jugadors de l’entitat perimpartir clínics d’iniciació des del punt de vista teòric i pràctic.

També es duran a terme encontres de promoció, captació i tecnificació al pavelló Juanjo Garra, de portes obertes i gratuïtes, perquè aquells que hi estiguin interessats puguin conèixer els secrets d’aquest esport.

TRIPLE OBJECTIU

Potenciar la pràctica del voleibol; encontres de captació i promoció i Trobades de Tecnificació

Un total de tretze centres escolars, i l'AE Pibody, participen en aquest projecte pioner.

'Voleibolitza't', el futur ja està garantit

Un altre dels grups d'escolars participants en la iniciativa del Balàfia Vòlei.

'Voleibolitza't', el futur ja està garantit

tracking