SEGRE

El premi a una bona foto

Jordi Recasens i la seua esposa, Imma Isanta, gaudeixen d’un cap de setmana a Casa Irene d’Arties || Gastronomia, senderisme i paisatges paradisíacs després de guanyar el concurs de ‘Cercle’

La foto guanyadora.

El premi a una bona foto

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Recasens, un excel·lent fotògraf habitual en tots els concursos de Cercle, va resultar guanyador de la convocatòria Temps de Primavera amb una fotografia rural captada a Boadilla del Camino (vegeu el desglossament). El premi consistia en una estada a Casa Irene d’Arties en companyia de la seua dona, Imma Isanta. Casa Irene, el 22 del carrer Major d’Arties, és un local de referència a la Val d’Aran, amb les seues 22 habitacions, uns completíssims serveis i una cuina del més alt nivell. El matrimoni Recasens-Isanta ha explicat meravelles de la seua estada i del tracte rebut pels responsables de l’establiment, pel qual han passat des dels reis i les infantes fins a polítics, empresaris, actors, actrius, cineastes i músics, que malgrat que ja funcionava des d’anys enrere (com a Hotel Valarties), oficialment es va posar a caminar el 1974 de la mà de l’emprenedor matrimoni format per Gabriel Vidal i Irene España.

A més de disfrutar de l’spa i dels fogons del local aranès, Jordi Recasens i la seua esposa van aprofitar l’estada per practicar el seu esport preferit: el senderisme. La primera excursió, segons expliquen a Cercle, va ser seguir la ruta dels llacs de Colomèrs, a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes passant pels Banhs de Tredòs, el Lac Major i el refugi fins a completar el recorregut visitant els vuit llacs de la zona, a més del Lac Major: Estanh Mòrt, Garguilhs de Jos, Estanh des Cabidornats, Lac Long, Lac Redon, Lac Clòto de Naut i Lac Clòto de Baish.

Amb un temps immillorable, i sempre amb la càmera fotogràfica a punt –amb fotos que van qualificar d’inoblidables– i després de recuperar forces amb un opípar dinar, Jordi Recasens i la seua dona Imma es van decidir encaminar-se cap a un racó aranès que amb prou feines coneixien: la Val de Toran.

Des de Sant Joan van recórrer, en cercle durant més de dos hores, els boscos de faigs, avellaners i avets de la zona a través de racons tan emblemàtics com el Saut d’Arbaet, el Refugi Era Honeria i les bordes d’Eth Pardet. Una meravella. 

MIG SEGLE DE VIDA

Casa Irene va nàixer com a tal el 1974, de la mà dels emprenedors Gabriel Vidal i Irene España.

La façana de Casa Irene a la Val d'Aran.

El premi a una bona foto

Bonica imatge de l'església d'Arties.

El premi a una bona foto

Jordi Recasens i Imma Isanta, en un idíl·lic sender del cercle de Colomèrs.

El premi a una bona foto

Els guanyadors del concurs de 'Cercle' a l'Estanh Mòrt de la Val.

El premi a una bona foto

tracking