SEGRE

Diversió a Port Aventura

Carla Baselga Vilaseca, guanyadora del concurs ‘L’estiu en colors’, premiada amb un dia al parc temàtic amb els pares i la germana || La família va gaudir d’una jornada inoblidable

La guanyadora del concurs de 'Cercle' 'L'estiu en colors', davant d'una de les atraccions més emblemàtiques del parc temàtic de Vila-seca.

Diversió a Port Aventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festivitat de Sant Miquel va ser l’escollida per la família de la guanyadora del concurs de Cercle L’estiu en colors, que va obtenir com a premi una estada al parc temàtic Port Aventura. Carla Baselga Vilaseca (9 anys i estudiant de cinquè de Primària al col·legi El Carme de la Bordeta) es va endur la recompensa en una disputada competència amb més de 30 dibuixos presentats per nens i nenes d’entre 3 i 12 anys d’edat. La Carla va compartir la visita amb els seus pares Sònia i Xavi i la seua germana petita, la Júlia, que estudia, ara mateix, tercer de Primària. Segons va explicar la Carla a Cercle després d’una visita inoblidable que incloïa també l’accés a Ferrari- Land, en tot el recorregut per les diferents àrees del recinte de Vila-seca “va ser com estar a Lleida perquè ens vam trobar molts coneguts i fins i tot nens i nenes del meu col·legi que es van desplaçar aprofitant la jornada festiva”. D’entre els molts records del dia, la Carla es queda amb un viatge virtual en avió, la Torre del Rebot, atracció de caiguda lliure amb retorn a les altures una cop s’ha tocat el terra, i el Túnel del Terror, ja que la visita va coincidir amb els preparatius per celebrar l’imminent Halloween a finals del mes d’octubre. Port Aventura, que va obrir les portes el dia l’1 de maig del 1995, és considerat un dels millors parcs temàtics del món.

La Carla i la seua germana Júlia, als accessos al parc temàtic de Port Aventura.

Diversió a Port Aventura

Aquest és el dibuix guanyador de 'L'estiu en colors'.

Diversió a Port Aventura

tracking