SEGRE

El motor esportiu de Tàrrega

El CEACA, fundat el 1999, se centra bàsicament en l’handbol i l’atletisme i compta amb un centenar
d’afiliats || El club es bolca en activitats extraescolars per tot l’Urgell

Sènior femení d'handbol entrenat per Ricart Sabaté

El motor esportiu de TàrregaCEACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Amics de la Cultura Activa, conegut popularment com a CEACA Tàrrega, està a les portes de complir els seus primers vint-i-cinc anys de vida. Fundat el 1999, el seu primer objectiu va ser el de col·laborar de manera activa en tots els esdeveniments esportius que se celebressin a la capital de l’Urgell, però a poc a poc va anar ampliant les mires fins a convertir-se en el que és actualment: tot un referent de l’esport lleidatà centrat en l’handbol i en l’atletisme.

Ara mateix el club consta de poc més d’un centenar d’afiliats. En handbol compten amb un equip sènior, un cadet, un infantil, un aleví i un benjamí, tots en categoria femenina i, a més, amb una escola de minihandbol amb una vintena de nens i nenes d’edats compreses entre els sis i els onze anys.

La secció d’atletisme està composta per uns vint-i-cinc atletes que competeixen bàsicament en totes les proves de camp que se celebren a la demarcació de Lleida. La junta directiva de l’entitat està encapçalada per Pepe Roca com a president, amb Mai (coordinador) i Rosa Expósito, Marta Pijuan, Ricard Sabaté, Alba Companys i Montse Farré com a vocals. El cos tècnic està format per Sito Pons, Laura Gatnau i Janet Tella (secció d’atletisme), Ricard Sabaté (sènior i cadet), Marta Roca (infantil) i Marta Martínez i Doae el-Maayaati (aleví i benjamí). Els delegats dels diferents equips, imprescindibles en el bon funcionament de l’entitat, són Pepe Roca, Carlos Ortiz, Jesús Vilamajó, Astrid Navarro, Denis Arrufat, Juanan Campos, Rosa Expósito i Mònica Carbonell.

De cara al futur, el CEACA pensa incrementar els seus equips d’handbol i promocionar les activitats extraescolars als col·legis i instituts tant de Tàrrega com de les diferents poblacions de la comarca de l’Urgell.

Una representació dels equips de base de l'entitat targarina

El motor esportiu de TàrregaCEACA

L'atletisme en mans de Sito Pons, Laura Gatnau i Janet Tella.

El motor esportiu de TàrregaCEACA

Tècnics d'atletisme i handbol coordinats per Sito Pons.

El motor esportiu de TàrregaCEACA

Foto de família amb els components del Club Esportiu Amics de la Cultura Activa de Tàrrega (CEACA), el dia de la seua presentació.

El motor esportiu de TàrregaCEACA

tracking