SEGRE

Cromos per celebrar els vuitanta anys

El CB Bellpuig celebra el seu aniversari amb un àlbum de cromos amb tots els seus equips, jugadors i tècnics

Tres jugadores del club de bàsquet intentant completar la col·lecció de cromos.

Tres jugadores del club de bàsquet intentant completar la col·lecció de cromos.CB Bellpuig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Que una entitat esportiva celebri els seus primers vuitanta anys de vida mereix una celebració a l’altura de les circumstàncies, però és que el Club Bàsquet Bellpuig ho ha fet, a més, de la manera més original possible: amb una col·lecció de cromos en els quals apareixen tots els equips del club i tots els seus jugadors i entrenadors. En total, són 260 cromos per a una iniciativa que s’ha convertit en un èxit total i absolut. L’entitat va repartir més de 170 àlbums de cromos encarregant-se, a més, del seu disseny (la impressió ha anat a càrrec de l’empresa especialitzada Akinda).

Membres del club en plena tasca d’intercanviar cromos per poder omplir a temps l’àlbum.

En menys d’una setmana es van esgotar els primers 1.300 paquets, que contenien cinc cromos cadascun. Va caldre fer una segona edició de 1.400, que també es va esgotar immediatament. Ara ja van per una tercera, amb 1.500 paquets més, dels quals amb prou feines sí que en queda algun. Fonts del club van indicar a SEGRE que estaven sorpresos per l’èxit de la iniciativa, amb què, a més de celebrar en gran l’efemèride, es fomenta la interacció entre els components dels diferents equips de l’entitat. Sense tenir un caràcter competitiu, els primers a completar la col·lecció van ser Anna Torres, Jan Roca, Martina Lladós, Aina Falguera i Ona Lladós.

El Club Bàsquet Bellpuig vol agrair, des de Cercle, als cinc establiments de la localitat de l’Urgell que han col·laborat en el projecte: 9 Muntanya, Saladrigues Serveis Gràfics i Papereria, Copisteria Papers, Forn Salvador i Pastisseria La Perla.

Una jugadora enganxant a l'àlbum un dels cromos amb què es commemora el vuitanta aniversari de l'entitat

Cromos per celebrar els vuitanta anysCB Bellpuig

L'àlbum va fer furor a Bellpuig.

Cromos per celebrar els vuitanta anysCB Bellpuig

Amb els cromos ja a punt

Cromos per celebrar els vuitanta anysCB Bellpuig

tracking