SEGRE
L'Hotel Sol Port Cambrils **** es troba ubicat en un entorn privilegiat de Cambrils, al passeig marítim, prop de la platja i del Club Nàutic.

Sorteig Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oferta subscriptor: Sorteig estada per a dos persones Inclou una nit en habitació doble, l'esmorzar i el sopar a l'Hotel Sol Port de Cambrils. Envieu un correu a marketing@segre.com amb el nom, telèfon i número de subscriptor. Teniu temps fins al 7 de juliol. Els guanyadors els publicarem el 8 de juliol a la web i les xxss de Cercle.

Cambrils Turisme Passeig de les Palmeres 1, Cambrils Tel. 977 792 307 www.cambrils-turisme.com Cambrils és autèntica. Cambrils és gastronomia, turisme en família, experiències, esports i cultura. Cambrils són les seves platges, els seus barris, les seves festes, les seves tradicions, la gent de mar i de terra … Cambrils és molt més que una destinació turística, és tot allò que hi vius. Sortegem una estada a Cambrills a l'Hotel Sol Port ****, un hotel situat en un entorn privilegiat: al passeig marítim de Cambrils (Tarragona), prop de la platja i el Club Nàutic. Compta amb un restaurant buffet d'estil mediterrani, internacional i temàtic amb cuina oberta. Un hotel fantàstic des del que gaudir dels encants de la Costa Daurada. L'estada és per a dos persones en habitació doble i inclou l'esmorzar i el sopar.  Guanyadora Montse Faura Colomina  

tracking