SEGRE

CERTÀMENS MEDI AMBIENT

Tàrrega exposa les novetats en ecologia i energies renovables

Els nens van poder veure tortugues i rèptils a la Fira.

Els nens van poder veure tortugues i rèptils a la Fira.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega exhibeix aquest cap de setmana les últimes novetats sobre ecologia, qualitat de vida i energies renovables en el marc de la XVII Fira del Medi Ambient. El certamen reuneix uns vuitanta expositors que es completen amb un extens programa d’activitats lúdiques de sensibilització ecològica, així com una gran oferta pedagògica de tallers, xarrades i exposicions. Entre les activitats, val a destacar la campanya de divulgació de les propietats de la llet d’euga d’alta muntanya per part del col·lectiu eQuaid Research. Així mateix, el certamen compta amb una aula mòbil en la qual els més petits poden descobrir el món de l’euga i els usos dels cavalls.

Ahir el bon temps va propiciar una bona afluència de públic des de primera hora del matí.

Pel que fa als convidats, a la tarda va obrir la Fira el popular cuiner i gastrònom Pep Nogué. Durant l’acte inaugural, els Agents Rurals van procedir a alliberar tres d’exemplars de xoriguer.

També va ser present Emma Roca, triatleta i bioquímica, que va oferir una conferència sobre els usos de les plantes d’alta muntanya en l’alimentació i la medicina.

El certamen, que es pot visitar durant tot el dia d’avui diumenge, es distribueix entre l’Espai MerCAT, el pàrquing de l’estació d’autobusos i la plaça de les Nacions.

tracking