SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Detingut per anar a 201 km/h amb un Ferrari en una carretera d'Alt Àneu

Va ser detectat en un control dels Mossos en una variant per accedir al Port de la Bonaigua limitada a 90 km/h || Lliure amb càrrecs, se sotmetrà a un judici ràpid

Imatge del cotxe del conductor detingut captada pel radar.

Imatge del cotxe del conductor detingut captada pel radar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat al terme municipal d’Alt Àneu un home de 67 anys i de nacionalitat francesa acusat de circular a més de 200 quilòmetres per hora en un tram limitat a 90. Els fets van tenir lloc poc després de dos quarts de dotze del matí al quilòmetre 65,5 de la carretera C-28, a l’altura d’aquest municipi del Pallars Sobirà. En aquest punt, els agents de la policia autonòmica havien col·locat un control de velocitat. Va ser llavors quan el radar va detectar un vehicle de la marca Ferrari i matrícula francesa que circulava a 201 quilòmetres per hora, quan la velocitat permesa en aquest tram és només de 90. Es tracta, segons van explicar fonts properes al cas, d’una espècie de variant per accedir al Port de la Bonaigua.

Quan van identificar el conductor, els agents dels Mossos d’Esquadra van comprovar que aquest no podia acreditar tenir cap residència a l’estat, per la qual cosa va quedar detingut acusat d’un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular amb un excés de velocitat punible.

L’arrestat és un xòfer de nacionalitat francesa de 67 anys que va poder facilitar finalment una residència

Hores després, l’arrestat va poder presentar a la comissaria una residència espanyola a efectes de notificació, de manera que finalment va quedar en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant del jutjat de Tremp la setmana que ve, on està previst que sigui sotmès a un judici ràpid per aquests fets.

El Codi Penal castiga amb penes d’entre tres i sis mesos de presó el conductor que superi la velocitat màxima permesa en seixanta quilòmetres per hora en vies urbanes o en vuitanta en interurbanes. L’excés de velocitat és una de les principals causes dels accidents mortals que es registren a Catalunya, juntament amb les distraccions (sobretot per fer servir el mòbil) i el consum d’alcohol o substàncies estupefaents.

tracking