SEGRE

MUNICIPIS MILLORES

El Pont de Suert il·lumina amb trenta fanals el Camí de la Riba

Zona del passeig que voreja el riu, fins ara a les fosques

El Camí de la Riba que voreja la Ribagorçana, on ja s’han col·locat les bases dels fanals.

El Camí de la Riba que voreja la Ribagorçana, on ja s’han col·locat les bases dels fanals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Il·luminar el Camí de la Riba, una zona de passeig que voreja el riu Noguera Ribagorçana, és el projecte en el qual està immers l’ajuntament del Pont de Suert. Segons l’alcalde, Josep Antoni Troguet, s’hi col·locaran 34 punts de llum ja que a la nit aquesta zona queda a les fosques. S’actuarà en un tram d’uns 700 metres de trajecte i, en l’actualitat, els operaris de la brigada municipal ja col·loquen les bases que suportaran els fanals.

L’actuació costarà uns 40.000 euros que se sufragaran amb ajuts de la Generalitat a través del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOS) d’anys anteriors i el Pla de Barris. La intenció és que aquesta millora estigui enllestida d’aquí a un mes i mig, abans que finalitzi l’any, va indicar Troguet. Aquest tram del Camí de la Riba es troba dins d’un circuit circular entre el barri de Soler i la zona de les piscines molt utilitzat pels veïns i que té un quilòmetre i mig, va explicar l’alcalde.

Aquesta actuació estarà acabada abans de final d’any i costarà més de 40.000 euros

D’altra banda, l’ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris d’un immoble de la plaça Mercadal per habilitar un petit passatge subterrani aprofitant els soterranis de la casa que doni accés directe a aquest àrea del Camí de la Riba.

tracking