SEGRE

CULTURA ESDEVENIMENTS

Tàrrega converteix Cal Trepat en seu per a propostes culturals

La vella fàbrica acull esdeveniments com McTrepat o Embarrat

El públic va gaudir, entre altres activitats, de l’oferta de menjar ràpid en ‘foodtrucks’.

El públic va gaudir, entre altres activitats, de l’oferta de menjar ràpid en ‘foodtrucks’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega s’ha convertit en pionera a oferir els seus museus per a activitats culturals a fi d’atreure un nou públic. El passat cap de setmana, el Museu de la Mecanització Agrària, que està ubicat a l’antiga factoria Cal Trepat, va acollir la proposta lúdica i cultural McTrepat, dedicada a recrear la cultura nord-americana relacionant-la amb l’origen de les primeres màquines de la factoria Trepat.

També des de fa tres anys el mateix equipament acull el festival de creació contemporània Embarrat.

L’antiga factoria va acollir el cap de setmana una proposta per mostrar el seu origen americà

El recinte museístic, testimoni del passat industrial de Tàrrega, va rebre una bona afluència de visitants amb motiu del McTrepat, proposta que ha concentrat conferències, exposicions, concerts, tallers i gastronomia.

Segons l’edil de Cultura, Raül Palacios, “la programació ha servit per atreure més visitants a Cal Trepat i divulgar el patrimoni que custodia”. La parcel·la de mostres ha exhibit maquinària agrícola McCormick i una vintena de cotxes americans d’època.

A les naus de Cal Trepat també s’han pogut contemplar vinils de mites americans de la música procedents de l’arxiu fonogràfic de Ràdio Tàrrega, així com foodtrucks.

tracking