SEGRE

SUCCESSOS ASSISTÈNCIA

Dos policies atenen un part en un domicili de Tàrrega

Van rebre l’avís a les deu de la nit i quan van arribar el nadó ja naixia || Van ser assessorats per tècnics del SEM

Els dos agents i la infermera del SEM que van assistir el part.

Els dos agents i la infermera del SEM que van assistir el part.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos agents de la policia local de Tàrrega van ajudar a nàixer un nadó en un pis de la capital de l’Urgell amb una infermera del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que també es va desplaçar al domicili per atendre la dona. Al voltant de les deu de la nit de dissabte, els agents van rebre un avís d’un ciutadà informant que la seua dona estava embarassada i que tenia tots els símptomes per donar a llum en aquell moment. La policia local de Tàrrega va donar l’avís als serveis mèdics, que també es van dirigir al domicili, a l’avinguda Catalunya de Tàrrega. Una vegada allà, els policies, Dani C. i Xavi L. i la infermera del SEM van comprovar que la jove Mariama estava donant a llum el seu fill sense temps per fer el trasllat a un centre hospitalari. Va ser aleshores quan els dos policies i la infermera van assistir la dona fins al final del part, fins que va nàixer el petit Souabou, quart fill de la parella Mariama i Boubacar, pares de nacionalitat espanyola i originaris de Guinea Conakry.

Els dos joves policies es mostraven ahir molt satisfets de la seua feina de dissabte a la nit, van assegurar que “va ser un dels millors serveis que hem fet mai, donar la benvinguda al món a un nen és molt gratificant”. Xavi L., que únicament fa tres anys que està al cos, va revelar que mai havia presenciat un part, “motiu pel qual estava molt sorprès, amb diverses emocions confuses”. Va afegir que ahir [dissabte] “no m’esperava per res del món haver d’assistir un part”.

Els agents, felicitats després pels veïns, van tenir un dels seus “millors serveis”

En aquesta mateixa línia, Dani C., que fa onze anys que treballa a la policia local de Tàrrega, va afirmar que “hem tingut molta sort de poder fer aquest servei perquè aquests no són gaire habituals”, va destacar. Els policies van ser ahir diumenge felicitats per la majoria dels veïns quan van saber que havien estat els que havien ajudat la jove a donar a llum el nadó.

En relació amb el fet que els truquessin a ells en primer lloc, van explicar que la gent a Tàrrega està acostumada a posar-se en contacte primer amb la policia local, sigui pel motiu que sigui.

tracking