SEGRE

DUANES PARTIDA

Intervenen a un conductor a Oliana perfums i colònia de contraban

Perfums confiscats i valorats en 11.552 euros.

Perfums confiscats i valorats en 11.552 euros.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va sorprendre dilluns a la carretera C-14 al seu pas per Oliana un conductor que portava amagats al cotxe un total de 113 flascons de perfums i colònies valorats en 11.552 euros i que havia tret d’Andorra sense declarar. Els agents de la Guàrdia Civil de Solsona van descobrir sota els seients davanters i al maleter del vehicle els articles.

L’actuació va tenir lloc cap a les 20.30 hores, quan els agents van donar l’alto a un vehicle, un turisme marca Citroën amb matrícula espanyola, per efectuar una inspecció fiscal. Davant de l’actitud sospitosa del conductor, van procedir a escorcollar a fons el cotxe.

Els guàrdies civils van descobrir ocults en diversos buits (sota els seients davanters) i al maleter fins a 113 flascons de perfums i colònies de diverses marques que superaven els 11 litres de capacitat total. S’ha de recordar que el màxim permès sense declarar a la frontera per a aquesta classe de productes és de fins a 75 mil·lilitres per a perfums i fins a 375 mil·lilitres per a aigua de colònia per persona i dia.

A l’infractor, M.E.F., de 56 anys i de nacionalitat marroquina, li van obrir una acta d’aprehensió de contraban i el gènere va quedar dipositat a la duana de la Farga de Moles.

tracking