SEGRE

MUNICIPIS OCUPACIÓ

Un pla d’ocupació mediarà a Fraga entre aturats i empreses

Projecte amb el suport del Parc Científic de Lleida

La presentació del Pla Local d’Ocupació als implicats.

La presentació del Pla Local d’Ocupació als implicats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga i l’Associació Empresarial Intersectorial han elaborat un Pla Local d’Ocupació per impulsar l’economia municipal i crear oportunitats laborals que assentin la població. Per fer-ho han comptat amb l’assessorament tècnic del Parc Científic i Tecnològic de Lleida (entre altres administracions, entitats i sindicats) en virtut de l’acord firmat a l’abril amb la Paeria i la Universitat de Lleida, segons va explicar ahir l’alcalde de la capital del Baix Cinca, Miguel Luis Lapeña.

Els principals objectius són millorar la inserció laboral dels aturats, fomentar la creació d’empreses, d’ocupació i autoocupació, consolidar l’existent, millorar la formació a la ciutat, impulsar l’economia local, potenciar les oportunitats laborals per als joves universitaris i organitzar cicles formatius en les empreses locals.

Entre les diferents mesures a aplicar es troben correlacionar les necessitats de les firmes amb la població activa, adequar recursos formatius a la realitat del mercat, comprometre les firmes per acollir pràctiques i l’organització d’espais coworking.

tracking