SEGRE

REFORMES

Vilanova de la Barca renova carrers i millora el cementiri

El cementiri on el consistori ha dut a terme obres.

El cementiri on el consistori ha dut a terme obres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilanova de la Barca ha destinat 170.000 euros a obres de manteniment i millora a diverses zones. La que ha comportat més quantia ha estat la pavimentació del carrer Bellcaire, amb 80.000 euros destinats a col·locar formigó a la via després de la instal·lació de nous serveis bàsics com la xarxa d’aigua de boca i de sanejament.

Segons l’alcalde, Oriol Verdú, s’han invertit 27.000 euros més en la construcció d’una paret lateral al cementiri per evitar despreniments, així com la construcció de col·lectors pluvials i adequació d’espais comuns. Anteriorment, ja s’havia intervingut en altres parets per reparar deficiències.

Condicionar el poliesportiu municipal és una altra de les actuacions que s’han dut a terme i que ha costat 28.000 euros en millores d’eficiència energètica com aïllaments a la teulada o protecció solar amb vinils a les finestres, i l’adequació del sistema antiincendis. També s’han destinat 35.000 euros a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol i durant el proper mes de desembre es portarà a terme el projecte d’enllumenat públic segons la normativa vigent.

tracking