SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferit per inhalació de fum en l’incendi d’una casa de Sanaüja

Imatge de l’habitatge afectat pel foc a Tàrrega.

Imatge de l’habitatge afectat pel foc a Tàrrega.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi causat, segons tots els indicis, per un curtcircuit va calcinar ahir al migdia una estança d’una casa de Sanaüja. Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 13.24 hores l’avís d’un foc en una casa situada en el número 46 del carrer Morer.

Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions de diferents parcs de la comarca. L’incendi va alertar els veïns perquè va provocar una gran columna de fum negre, segons van informar diversos testimonis.

Els Bombers van aconseguir apagar-lo cap a les 14.10 hores i van procedir a ventilar l’immoble. L’habitació calcinada es trobava a la segona planta. Per la seua part, l’inquilí va ser traslladat preventivament a l’hospital d’Igualada per ser tractat per inhalació de fum.

D’altra banda, l’explosió de dos bombones de càmping gas van provocar ahir a la nit l’incendi d’una casa deshabitada a Tàrrega. Segons veïns de la zona, la casa estava deshabitada però sovint entraven okupes a l’immoble. El sinistre va tenir lloc sobre les 23 hores al número 7 de la pujada del Castell, un carrer de difícil accés a la zona històrica, cosa que va impossibilitar l’entrada dels camions de bombers. Van participar-hi cinc dotacions de bombers, la policia local i els Mossos d’Esquadra. Mitja hora més tard, una de les dotacions de bombers es va desplaçar a Vilagrassa, on es va calar foc a la xemeneia d’un habitatge.

tracking