SEGRE

PROJECTES LLEURE

Alpicat estrena aquest dijous el kàrting 'indoor' amb 30 vehicles i un bar temàtic del motor

Durant la inauguració es portaran a terme sortejos, actuacions en directe, degustacions de begudes i una exhibició de motocròs || L’espai allotjarà també un parc infantil de dos plantes

Imatge que presentava ahir l’interior de la nau on s’ha ubicat el kàrting ‘indoor’ d’Alpicat.

Imatge que presentava ahir l’interior de la nau on s’ha ubicat el kàrting ‘indoor’ d’Alpicat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alpicat estrenarà aquest dijous, a les 21.00 hores, el kàrting cobert (indoor), que comptarà amb una flota de 30 cotxes (22 per a adults i 8 per a nens) i un bar temàtic sobre el món del motor. El solar de 5.000 metres quadrats on se situa la nova construcció, ubicada al polígon Ludicpark, allotja una nau de 2.500 metres quadrats a l’interior de la qual oferirà un circuit per a karts de 550 metres de longitud, un bar temàtic del motor de 600 metres quadrats amb dos terrasses, una coberta i una altra a l’aire lliure, un escenari per portar-hi a terme actuacions, un potent equip d’il·luminació tematizable i un parc infantil de dos plantes.

A més, la terrassa exterior comptarà amb una pantalla de 40 metres quadrats per a la retransmissió de grans cites, especialment esportives.

Una part del recaptat el dia de la inauguració del kàrting serà donada a l’associació Aremi

Per a la inauguració del recinte, els responsables del projecte han preparat una sèrie d’actes, entre els quals destaquen una exhibició de motocròs, actuacions en directe a càrrec de diversos cantants i el DJ Javi Flores, degustacions de cafè i ginebra prèmium al bar, així com sortejos de sopars, marxandatge i tiquets de pista amb els quals es podrà disfrutar del circuit durant uns deu minuts, aproximadament.

El preu per fer-se soci del kàrting serà de 5 euros i el dels tiquets de pista, de 16 euros (no socis) i 14 euros (socis). El circuit té una capacitat de fins a 20 vehicles en pista i s’hi accedirà a través de la boca d’un cocodril unflable de 5 metres d’alçada per 12 de llargada.

Un dels tres socis responsables del projecte, Iago Rego, va afirmar ahir a SEGRE que aprofitaran l’estrena del recinte per col·laborar en causes benèfiques. Concretament, posaran a la venda postuxapes solidàries del mediàtic Senyor Postu i un tant per cent del recaptat de la venda de tiquets durant la nit de demà serà donat a l’Associació Rehabilitació del Minusvàlid (Aremi).

Rego va afegir que aquest projecte va nàixer arran de l’experiència en el món del motor, ja que és l’amo d’un equip de competició de kàrting a Albesa (Rego Racing), i perquè tant els seus dos socis com ell consideren que la província de Lleida “no posa a disposició una oferta prou àmplia pel que fa a activitats de lleure”.

S’ha de recordar, d’altra banda, que aquest serà el primer kàrting cobert de la província de Lleida, ja que els de Juneda, Menàrguens, el Pla de Sant Tirs i el del circuit d’Alcarràs són tots a l’aire lliure.

No obstant, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va assenyalar ahir que encara que “hi ha rumors” que existeixen algunes firmes interessades a instal·lar-se en aquest polígon, “no tenim aquesta informació, només el fet que s’està treballant per aconseguir més firmes”, va dir el primer edil.

Una dècada del polígon Ludicpark a l’espera de nous projectes

Aquest any 2017 es complirà una dècada de l’entrada en servei del polígon Ludicpark d’Alpicat, quan es van inaugurar els multicines JCA i, anys després, un concessionari de vehicles que ja està clausurat. Una dècada en la qual no han arribat nous projectes, encara que a mitjà termini podria canviar-ne la imatge, ja que, a més del kàrting indoor, els promotors del polígon estan en contacte amb una cadena francesa d’hotels per instal·lar un establiment de 80 habitacions. També hi ha converses amb una cadena de supermercats catalana per a un establiment de 2.500 metres quadrats i una gasolinera.

tracking