SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí d’Almacelles en un accident a la carretera C-26 a Algerri

La víctima mortal, de 66 anys, viatjava amb la seua filla, de 33, que va resultar ferida || El vehicle va col·lidir amb un camió i la carretera va estar tallada durant 4 hores

Els Bombers de la Generalitat ahir al lloc de l’accident a la C-26 a Algerri.

Els Bombers de la Generalitat ahir al lloc de l’accident a la C-26 a Algerri.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Almacelles de 66 anys va morir ahir quan va col·lidir el vehicle en el qual viatjava amb un camió a la C-26 al seu pas per Algerri, a la Noguera. La filla del mort, de 33 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre que el conductor del camió va resultar il·lès. El sinistre es va produir a les 12.49 hores al punt quilomètric 8,9, a Algerri, en direcció Balaguer. A causa de la col·lisió lateral, el conductor del turisme, J.L.M., de 66 anys i d’Almacelles, va morir i la seua filla, de 33, que anava al seient de l’acompanyant, va resultar ferida amb caràcter menys greu i va ser trasllada a l’Arnau.

Fins al lloc dels fets es van traslladar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima era molt coneguda a Almacelles ja que havia estat professor a l’institut de la localitat i feia poc que s’havia jubilat.

La carretera va quedar tallada durant quatre hores en tots dos sentits de la marxa arran de l’accident i la circulació va tornar a la normalitat poc després de dos quarts de sis de la tarda, segons el Servei Català de Trànsit. Amb aquesta víctima, s’eleven a 29 les persones que han mort a les carreteres lleidatanes en el que va d’any. A falta d’una setmana per tancar l’exercici, el 2016 és l’any amb menys morts per accidents de trànsit a les comarques lleidatanes. Trànsit insta els conductors a no abaixar la guàrdia durant aquests dies de més afluència de vehicles.

Retencions a l’A-2 a Tàrrega per unes obresL’autovia A-2 al seu pas per Tàrrega va registrar durant la jornada d’ahir retencions de més de dos quilòmetres en direcció a Lleida. El motiu van ser unes obres de manteniment que afectaven un carril de la via entre els punts quilomètrics 506 i 507. A les obres se sumava, a més, la poca visibilitat que hi havia amb motiu de la intensa boira, present a la zona en els últims dies.

Els Bombers de la Generalitat ahir al lloc de l’accident a la C-26 a Algerri.

Els Bombers de la Generalitat ahir al lloc de l’accident a la C-26 a Algerri.

tracking