SEGRE

RESIDUS GESTIÓ

Aran reforça la recollida dels envasos en bars i restaurants

Instal·larà més contenidors al carrer i als establiments

Imatge d’arxiu d’una illa de contenidors a Aran.

Imatge d’arxiu d’una illa de contenidors a Aran.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Conselh Generau d’Aran reforçarà la recollida selectiva d’envasos lleugers a tota la vall i, especialment, en establiments públics com bars i restaurants. Amb aquesta finalitat, iniciarà pròximament una campanya que consistirà, d’una banda, a distribuir un major nombre de contenidors d’envasos a la via pública però també als mateixos establiments.

D’aquesta forma, augmentarà la dotació de contenidors instal·lats al carrer i repartirà entre els bars i restaurants que participin en aquesta campanya contenidors específics perquè els instal·lin a l’interior dels establiments amb l’objectiu de facilitar l’abocament d’aquest tipus de residus al dipòsit que els correspon.

El conselhèr de Territori, José Antonio Boya, va avançar que el proper pas serà una campanya per tal de fomentar la separació de la fracció orgànica de les escombraries de tipus domèstic. D’altra banda, la campanya per a la separació d’envasos inclourà també la visita per part de tècnics del Conselh i d’Ecoembes als establiments per oferir-los formació.

tracking