SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Jutgen un veí de Coll de Nargó per tràfic de cocaïna i marihuana

La Fiscalia sol·licita cinc anys de presó i una multa de 8.800 € || En l’actualitat es troba a la presó com a presumpte capitost d’una xarxa de contraban de tabac

Els fets es jutjaran demà a l’Audiència de Lleida.

Els fets es jutjaran demà a l’Audiència de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida jutja demà un veí de Coll de Nargó per traficar amb cocaïna i marihuana, droga que va ser confiscada després d’una operació de la Guàrdia Civil contra una xarxa de contraban per la qual va ser detingut, entre d’altres, l’alcalde del Pont de Bar, Francesc Jordana. De fet, l’acusat, per a qui la Fiscalia sol·licita una condemna de 5 anys de presó, és el fill de Jordana i està a la presó al considerar que és el presumpte capitost de la xarxa de contraban que va caure en l’operació Sangla el gener del 2016.

Segons l’escrit de la Fiscalia, la Guàrdia Civil va entrar a casa de l’acusat a Coll de Nargó el 20 de gener del 2016 a instàncies del Jutjat d’Instrucció 1 de la d’Urgell en la investigació contra la trama de contraban. L’escrit assenyala que “de forma casual” els agents van trobar oculta a l’interior d’una columna de fusta i dins d’un pot una substància en forma de roca que, una vegada analitzada, va resultar ser poc més de 20 grams de cocaïna amb un valor al mercat de 1.253 euros.

La droga va ser intervinguda per la Guàrdia Civil en els escorcolls arran d’una operació de contraban

Dins de la mateixa operació, els agents van trobar en una parcel·la del Pont de Bar, propietat del pare de l’acusat, és a dir, l’alcalde de la localitat, i dins d’un vehicle Range Rover amb matrícula andorrana una bossa de marihuana amb un pes de 495 grams i un valor de 2.542 euros.

Per aquests fets, l’acusat, que es troba en presó preventiva per la causa del contraban, s’enfronta a un delicte contra la salut pública en la seua modalitat de tràfic de drogues que causen greu dany a la salut.

El Ministeri Fiscal sol·licita que se li imposi una pena de cinc anys de presó, a part del pagament d’una multa de 8.847 euros.

El judici de demà només inclou la causa oberta contra el fill de l’alcalde del Pont de Bar per tràfic de drogues, per la qual cosa queda pendent la causa per contraban, en la qual van ser detinguts Jordana, el seu fill, la seua nora i dos persones més.

tracking