SEGRE

SUCCESSOS FOCS

Intoxicat per un incendi en un taller mecànic d’Alcarràs

Un home de 55 anys que va inhalar fum al cremar un aparell d’aire condicionat || Apaguen un foc de xemeneia a Alins

Els fets van ocórrer en aquest taller de l’avinguda Catalunya.

Els fets van ocórrer en aquest taller de l’avinguda Catalunya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 55 anys va resultar intoxicat per inhalació de fum ahir a la tarda en un incendi en un taller mecànic d’Alcarràs. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 16.20 hores, quan per causes que es desconeixen es va calar foc en un aparell d’aire condicionat d’un taller mecànic i de pneumàtics ubicat al número 165 de l’avinguda Catalunya d’aquesta localitat. Segons els Bombers, el foc no va arribar a estendre’s als pneumàtics, però sí que va ocasionar una densa fumarada que va provocar un ferit per intoxicació. Pel que sembla, es tracta d’un dels treballadors del taller. L’home, de 55 anys, va ser traslladat a l’Arnau de Vilanova per una ambulància amb pronòstic menys greu, segons van explicar fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers van apagar el foc en pocs minuts i van procedir a les tasques de ventilació de les instal·lacions.

D’altra banda, els Bombers van sufocar ahir a la nit un incendi de xemeneia a Àreu, nucli del terme municipal d’Alins. Els fets van ocórrer a les 20.10 hores en un edifici del carrer La Placeta, quan es va calar foc a la xemeneia d’un bloc d’apartaments compost per la planta baixa i dos pisos superiors. Sis dotacions es van desplaçar fins al lloc dels fets, ja que el foc va afectar també part de la teulada. Concretament, les flames van afectar el material aïllant que hi ha entre la fusta de l’interior de l’edifici i la teulada de pissarra. Segons fonts dels Bombers, en el moment dels fets no hi havia ningú a l’interior de l’habitatge, per la qual cosa no es van acabar lamentant danys personals.

Sis dotacions van treballar ahir a la nit a Alins, en un incendi a la teulada d’un bloc de dos plantes

Els incendis de xemeneia són habituals a l’hivern, especialment a la zona del Pirineu. Els Bombers alerten que molts d’aquests focs són provocats per la incorrecta execució de la construcció dels habitatges. Segons el cos de Bombers, en moltes construccions les xemeneies estan mal aïllades i es troben en contacte directe amb la fusta o amb altres materials inflamables. També recomanen mantenir-les ben netes.

tracking