SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Absolt el veí del Pont de Bar acusat per suposat tràfic de cocaïna

Un moment del judici.

Un moment del judici.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha absolt el veí de Pont de Bar David J. B. del delicte de tràfic de drogues, concretament cocaïna i marihuana, pel qual la Fiscalia li va demanar cinc anys de presó. L’acusat va negar els fets en el judici que va tenir lloc el passat 25 de gener i va assegurar que mai ha traficat amb drogues. Va declarar que els poc més de vint grams de cocaïna trobats per la Guàrdia Civil a casa seua, a Coll de Nargó, eren per a consum propi, ja que tant ell com la seua dona en consumien des de feia uns cinc anys.

La sentència li dóna credibilitat i conclou que no ha quedat acreditat que la cocaïna fos per vendre. Els agents van trobar la droga “de forma casual” quan van entrar al seu domicili en el marc d’una investigació per contraban de tabac en la qual també va ser detingut el seu pare, alcalde del Pont de Bar, que ha estat absolt en la causa per tabac il·legal, independent de la de la droga. La cocaïna estava amagada en una columna del soterrani.

Quant a la marihuana trobada en un cotxe, l’acusat va declarar que no era seua ni el vehicle ni la droga i l’Audiència també considera que no ha quedat acreditat que la droga fos seua. La Guàrdia Civil va trobar diners en metàl·lic que l’ara absolt va dir que procedia del tabac.

tracking