SEGRE

ESNOTICIA

«Estem obrint negoci i en un any hi hauria d’haver resultats»

«Estem obrint negoci i en un any hi hauria d’haver resultats»

«Estem obrint negoci i en un any hi hauria d’haver resultats»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Entre les funcions que figuren en el seu càrrec hi ha promocionar l’aeroport i buscar nous nínxols de mercat. En quin punt està aquest treball?

Estem buscant nous negocis de forma àmplia. No només des del punt de vista aeronàutic (volem potenciar que els aeroclubs tornin a operar d’una manera molt més efectiva), sinó també en formació, indústria o logística.

A què atribueix el fet que els vols regulars no acabin de funcionar?

No sabria dir per què. És un aspecte que està a càrrec d’Aeroports.

De la resta d’activitats, n’hi ha alguna en fase avançada?

Estem fent molta feina de visites i contactes i esperem que en breu es pugui confirmar alguna dada. De moment, estem obrint totes les possibilitats.

Cap a quina mena de clients es dirigeix?

Indústries de manteniment, de pintura (d’avions), neteja d’aeronaus, garatge, escoles, formació, simuladors, drons. Hi ha moltes possibilitats. Tot allò que els aeroports de Barcelona, Girona i Reus no poden fer nosaltres sí que podem pel tipus d’entorn que tenim.

Quan ha d’aflorar tota aquesta feina?

No seguim un calendari tancat però considero que d’aquí a un any s’haurien de veure resultats.

I el projecte d’Aeronpark d’aparcament d’aeronaus?

L’aparcament està a punt. Des que es va construir ha estat en guaret i actualment esperem una última confirmació de Medi Ambient que ens permeti desballestar avions.

A Alguaire hi ha menys activitats aeronàutiques que d’altres tipus. No és mal senyal?

No. Tots els aeroports d’Europa busquen noves fonts d’ingressos i d’activitats que fomentin, no únicament els ingressos, sinó l’atracció d’aquell aeroport. Com més coses facis, més gent et vindrà.

El transport de mercaderies sembla descartat...

Jo he dit que és complicat, però Aeroports està obert a tot. Tanmateix, no he rebut cap client que vulgui transportar mercaderies des d’aquí. Si m’ho demanen, ho mouré. L’aeroport està capacitat. Faltaria un PIF de duanes i magatzem de càrrega.

Amb la seua experiència a l’aeroport i en el sector, creu vostè en aquest projecte?

Sí. El meu repte és fer que això funcioni. Si hi haurà més o menys passatgers, no ho sabem, jo busco en un altre entorn. He estat cinc anys obrint negoci en cinquanta-quatre aeroports d’Europa per a altres companyies i pretenc aprofitar el que he après.

tracking