SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Ivars tindrà un centre de serveis per a la tercera edat amb vint places

Conveni del consistori i la Cooperativa d’Ivars, que aportarà 200.000 € al projecte

La firma del conveni, ahir al consistori d’Ivars.

La firma del conveni, ahir al consistori d’Ivars.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Ivars d’Urgell i la Cooperativa d’Ivars van firmar ahir un conveni per habilitar a la primera planta de l’edifici multifuncional un Centre de Serveis i Suport a la Gent Gran. En concret, la Cooperativa d’Ivars aportarà un total de 200.000 euros al projecte distribuïts en diverses anualitats i que donaran peu a la construcció d’aquest nou equipament, les obres del qual començaran durant els propers mesos.

El nou centre tindrà uns 280 metres quadrats i tindrà una vintena de places. Tindrà un horari diürn, com si fos un centre de dia, però a més podrà oferir altres serveis de tipus assistencial als usuaris.

La firma del conveni va reunir a l’ajuntament l’alcaldessa d’Ivars, Montse Coma, i el president de la Cooperativa, Josep Coll, així com regidors del consistori i representants de la Cooperativa. Coll va destacar que el Consell Rector de la cooperativa ja va acordar a finals de desembre portar a terme aquesta actuació per unanimitat de tots els seus membres i que el nou equipament subratlla la funció social que també té la Cooperativa, a part de l’econòmica. Per la seua part, Montse Coma va remarcar que el col·lectiu de la tercera edat a Ivars d’Urgell és elevat, per la qual cosa aquest centre és una bona manera d’oferir un servei als veïns sense que aquests s’hagin de desplaçar a altres municipis.

El Centre de Serveis i Suport a la Gent Gran es construirà en un edifici a la primera planta del qual es troba el consultori mèdic i la previsió és habilitar en una altra de les sales la Llar de Jubilats.

Segons assenyala Josep Coll, en aquests moments es redacta el projecte tècnic i la previsió és que les obres comencin en uns mesos i estiguin llestes abans de finals d’any, per les festes de Sant Andreu a Ivars d’Urgell.

tracking