SEGRE

successos

L'amic del caçador d'Aspa diu que es va descuidar l'arma al cotxe de l'autor confés del crim

Llibertat amb càrrecs per al titular de l'escopeta amb què es va cometre el crim dels dos agents rurals

Miguel Ángel Fernández, ahir al Canyeret després de declarar al jutjat d’instrucció número 2.

Miguel Ángel Fernández, ahir al Canyeret després de declarar al jutjat d’instrucció número 2.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular de l'arma amb què es va cometre el doble crim d'Aspa, en què van perdre la vida dos agents rurals, ha declarat davant el jutjat d'instrucció número 4 de Lleida que dos dies abans dels fets es va descuidar l'escopeta al vehicle de l'autor confés del crim, quan van anar junts a un vedat de caça. En aquest sentit, ha explicat que quan se'n va adonar, passada una mitja hora, el va trucar per telèfon diversos cops i li va enviar missatges de Whatsapp per reclamar-li el retorn de l'escopeta, però el seu company no hi va accedir.

L’amic de l’autor confés del doble crim ha reconegut que no va pagar res al detingut després que aquest li cedís l'escopeta i que era coneixedor que el seu company no disposava de la llicència d'armes necessària per seguir-la tenint.

Segons l'advocat de les famílies dels dos agents rurals morts, Pau Simarro, la declaració del titular de l'arma ha estat "confusa" a l'hora d'explicar perquè va posar l'escopeta al seu nom –juntament amb altres dues armes- i ho ha atribuït a una voluntat "d'intentar protegir" l'autor confés dels fets.

Després de declarar, el titular de l'arma ha quedat en llibertat amb càrrecs com a presumpte cooperador necessari en un delicte de tinença il·lícita d'armes.

tracking