SEGRE

Bon ritme de reserves per a les visites als camps de fruiters florits a Aitona

Fruiters florits.

Bon ritme de reserves per a les visites als camps de fruiters florits a AitonaÀnna Sàez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona va acollir aquest dimarts una reunió informativa, oberta a tota la població, sobre l’inici de la campanya de la Flor del 2017 i el projecte Fruiturisme. En aquest sentit, l’alcaldessa, Rosa Pujol, va assegurar que “ara que Fruiturisme està plenament consolidat i camina amb pas ferm; cal que seguim sumant esforços i treballant plegats”.

Pujol va avançar que “les properes setmanes, coincidint amb la floració dels arbres, tindrem molts curiosos i visitants que passejaran pels nostres carrers i la col·laboració dels nostres veïns i veïnes per ajudar-los a que trobin allò que busquen, a orientar-los i a guiar-los cap al punt d’interès que cerquen serà clau per garantir un nou èxit d’aquesta campanya”.

Les reserves de rutes superen les expectatives

Segons l'ajuntament, el ritme de reserves per gaudir de les diferents rutes i visites guiades que el consistori i Fruiturisme ofereixen al llarg de les properes setmanes per gaudir dels camps fruiters d’Aitona, de l’espectacle de la floració dels arbres, avança molt bon ritme.

Aquells que vulguin prendre part de les diferents activitats poden formalitzar la seva reserva trucant al telèfon 973 79 40 10 o enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@ajuntamentaitona.cat.

tracking