SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Linyola projecta una reforma integral de la zona esportiva i de lleure

Amb millores al pavelló o la substitució del sistema de depuració de les piscines

El camp de futbol, a punt per col·locar la gespa artificial.

El camp de futbol, a punt per col·locar la gespa artificial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Linyola planteja una reforma integral de la zona esportiva i de lleure. Els equipaments que la integren han quedat obsolets i necessiten modernitzar-se per poder atendre les necessitats actuals del municipi. Construir un edifici que passi a acollir la zona de serveis, bar i vestidors i de servei tant al camp de futbol com al pavelló poliesportiu o les piscines és un dels projectes plantejats.

D’aquesta manera, segons l’alcalde, Àlex Mases, s’optimitzaria l’espai, ja que actualment cada un d’aquests equipaments compta amb els seus propis vestidors. Al poliesportiu es requereix una millora de l’equipament global, mentre que a les piscines cal renovar el sistema de depuració d’aigua. El consistori ja està treballant a redactar aquests projectes, així com a buscar ajuts que permetin dur a terme aquestes obres. En aquesta zona hi ha el camp de futbol, on s’instal·la gespa artificial.

En aquests moments, ja han acabat els treballs per pavimentar la plataforma sobre la qual es col·locarà la gespa. La previsió del consistori és que aquesta obra estigui llesta entre aquest mes i el pròxim abril.

tracking