SEGRE

INFRAESTRUCTURES

Foment tanca deu dies els accessos a l'A-2 a Torrefarrera per l'A-14

Del 13 al 17 i del 20 al 24 d’aquest mes per aplicar l’última capa d’aglomerat

Les obres al tram de Lleida a Rosselló pendents de l’últim asfaltatge i que es preveu obrir al maig.

Les obres al tram de Lleida a Rosselló pendents de l’últim asfaltatge i que es preveu obrir al maig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Foment tancarà del 13 al 24 d’aquest mes (a excepció dels caps de setmana) els accessos a l’A-2 a Torrefarrera a causa de les obres de l’A-14, en concret, al tram de Lleida a Rosselló. Serà per estendre l’última i definitiva capa d’aglomerat a l’A-2 a l’altura de la connexió amb l’A-14, que afecta les desviacions cap a Alpicat i Saragossa i Barcelona. La intervenció es farà en un trajecte d’uns tres quilòmetres. Del 13 al 17 es desviarà el trànsit per la calçada esquerra en sentit Saragossa des de primeres hores de dilluns i es tancarà aquest ramal per a tota mena de vehicles, la qual cosa obligarà a agafar l’autovia cap a Barcelona i fer el canvi de sentit a l’enllaç 463 (sortida a Albesa), a menys de dos quilòmetres.

Del 20 al 24 es desviarà la circulació per la calçada dreta en direcció a Barcelona. Aquells dies es tancarà el ramal en direcció a Saragossa a l’enllaç de la gasolinera oberta les 24 hores en les mateixes condicions que la setmana anterior i també es tancarà el ramal cap a Barcelona de l’enllaç d’Alpicat. Els vehicles hauran de seguir les indicacions que s’estableixin per al recorregut alternatiu. Durant aquests deu dies es treballarà en l’aglomerat i els operaris pintaran les marques viàries a la calçada. Les obres estaran enllestides abans de les 13 hores del divendres 17 i 24. D’altra banda, el ministeri està col·locant els indicadors a l’A-14 que assenyalen la direcció a Alfarràs i Vielha com a pas preliminar a l’extensió de la capa de rodament i poder obrir l’A-14 al maig.

Dos milions més per a treballs vinculats a l’obra de Tres Ponts

La Generalitat ha licitat la direcció d’obra del projecte constructiu per a la millora del traçat i l’ampliació de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost per 1,4 milions d’euros i un termini de tres anys dins de les obres del túnel dels Tres Ponts, a l’Alt Urgell. També ha licitat l’assistència tècnica i el control de qualitat d’aquestes obres entre els quilòmetres 163,2 i 166,5 per 385.502 euros. Les empreses poden presentar les ofertes fins al dia 26 d’abril i s’obriran les pliques el mes de juny.

En un altre ordre de coses, Foment continua amb la senyalització prèvia a les obres al Coll de l’Illa a la carretera N-240 a Montblanc.

tracking