SEGRE

FIRES SOLSONÈS

La Fira del Trumfo de Solsona supera els 20.000 kg

Satisfacció de paradistes i organització, que veuen consolidada la nova ubicació || Esperen ampliar els dies de la Festa del Vi

Un visitant realitzant una compra ahir a la fira de Solsona.

Un visitant realitzant una compra ahir a la fira de Solsona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tretzena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona d’aquest cap de setmana ha batut rècords de vendes, segons va explicar ahir el coordinador, Pere Obiols. A falta de fer el balanç definitiu ja amb les dades oficials, Obiols va avançar ahir que “s’han superat els 20.000 quilos que es van vendre l’any passat”. El coordinador de la fira, organitzada pel consell comarcal i Solsonès Fires, va explicar que el bon temps del cap de setmana també va afavorir l’afluència de públic. La tretzena edició de la fira ha estat la consolidació de les noves ubicacions. D’una banda, la plaça del Camp ha acollit la Fira del Trumfo i la Tòfona i la plaça Major ha estat l’escenari de la segona edició de la Fira del Vi.

En aquest sentit, Obiols va destacar que els cellers han mostrat interès per allargar la seua presència fins als dos dies del cap de setmana de fira. Els paradistes de la Fira del Trumfo i la Tòfona, fins a 64, van traslladar ahir la seua satisfacció a l’organització, per la qual cosa, en principi, no s’esperen gaires canvis per a la pròxima edició del certamen.

D’altra banda, la fira va homenatjar ahir el productor Joan Orrit Malé (Montnou d’Odèn, 1931) amb el Premi Bufet. “És un reconeixement al treball de tota una vida, a l’esforç de superació i a l’amor pel territori”, va declarar el director de Solsonès Fires, Josep Caelles, durant l’homenatge.

tracking