SEGRE

MUNICIPIS

Ciutadilla inaugura al juny una nova zona infantil al centre

El consistori obre també un accés a la plaça de l’Antic Fossar

El nou accés al centre i, al fons, la zona infantil ja a punt que s’inaugurarà al juny.

El nou accés al centre i, al fons, la zona infantil ja a punt que s’inaugurarà al juny.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Ciutadilla ha habilitat una nova zona infantil a la plaça de l’Antic Fossar, al centre. L’alcalde, Òscar Martínez, va explicar que el 2011 van retirar elements de joc de la plaça perquè no complien la normativa i que ara, després d’aconseguir finançament, han instal·lat nous equipaments per a jocs infantils i han habilitat també un espai polivalent per organitzar actuacions musicals, entre altres actes.

A més, Ciutadilla compta amb un nou accés que permet, segons el primer edil, “connectar la plaça de l’Antic Fossar amb la resta de la zona històrica”.

Els treballs han tingut un cost de 102.000 euros, sufragats pel PUOS i l’ajuntament

L’alcalde va explicar que aquesta obra “ens ha permès revitalitzar el centre de Ciutadilla”, ja que aquest és l’únic parc infantil d’aquesta localitat de la Vall del Corb i és una zona molt freqüentada pels més petits.

Així mateix, segons va manifestar Òscar Martínez, “l’obra ha solucionat els problemes de filtracions d’aigua que patien algunes cases que es troben al voltant de la plaça”. L’obra ha costat 102.000 euros i ha estat finançada en un 90% a través d’un Pla Únic d’Obres i Serveis i el consistori. La remodelació, ja llesta, s’inaugurarà al juny.

tracking