SEGRE

Denuncien la segona agressió al bloc de pisos okupat a Mollerussa

Denuncien la segona agressió al bloc de pisos okupat a Mollerussa

Denuncien la segona agressió al bloc de pisos okupat a Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arrendatària d’un dels pisos del Trenquet de Mollerussa, on hi ha fins a catorze habitatges okupats, va presentar dijous passat davant dels Mossos d’Esquadra una denúncia per una nova agressió en aquests blocs. La veïna hauria estat agredida al seu propi domicili per una altra dona, pel que sembla, veïna dels pisos okupats.

Cap a les 6 de la tarda del 14 de març la presumpta agressora va trucar a casa seua a “cops de puny” i després d’obrir la porta la va agredir agafant-la pel coll i empenyent-la cap a dins del pis. La víctima va denunciar també desperfectes a la porta de casa i al cotxe, que estava estacionat al pàrquing del bloc.

La inquilina, que viu amb el seu fill de 8 anys (que va presenciar l’agressió), va assegurar que la presumpta agressora, parella d’un altre denunciat la setmana passada per agressió al mateix bloc, la va acusar de tenir amagada la seua parella al pis. Va avançar que pretén deixar el pis en breu. De fet, no és el primer cas de veïns que pretenen anar-se’n del bloc per l’ambient d’inseguretat, segons ha pogut saber aquest diari.

En un altre ordre, la PAH de l’Urgell i la Segarra no descarta dur a terme accions de protesta perquè la família de Tàrrega a punt de ser desallotjada no sigui desnonada ni hagi de pagar els costos judicials que li reclamen (vegeu SEGRE d’ahir). Havia cedit un solar a una promotora que va fer fallida i es va quedar sense permuta al no signar a temps la divisió horitzontal de la finca.

tracking