SEGRE

INFRAESTRUCTURES

La nova travessia de Gerri de la Sal, a punt abans de l'estiu

Per Setmana Santa no hi haurà semàfors per regular el pas || Es donarà pas alternatiu en alguns moments per les obres

Els vehicles disposaran de 6 metres de calçada per circular quan es torni a obrir al trànsit.

Els vehicles disposaran de 6 metres de calçada per circular quan es torni a obrir al trànsit.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde del Baix Pallars, Josep Maria Semino, va explicar aquest dijous que les obres de construcció de la cornisa a la travessia de Gerri de la Sal (N-260), que permetrà eixamplar l’estreta calçada actual i disposar d’un metre més de vorera per als vianants, acabaran el mes de maig després de més d’un any de treballs. A més, Foment va anunciar que per a les vacances de Setmana Santa, el proper dia 12 es retiraran els semàfors que donen pas alternatiu i es podrà circular pels dos carrils.

El pas alternatiu de vehicles, que es va començar a aplicar quan van començar els treballs a la calçada, podrà reestablir-se de forma puntual fins que concloguin les obres. Aquest sistema ha ocasionat retencions de vehicles en tots dos extrems de la travessia i, arran de queixes d’alguns alcaldes i del sector turístic, el ministeri va accedir a substituir els semàfors per operaris per poder agilitzar el trànsit en dies de més concentració de vehicles.

L’estretor de la calçada al seu pas per Gerri de la Sal dificulta l’alternança de vehicles i obliga a limitar la velocitat màxima a trenta quilòmetres per hora.

tracking