SEGRE

SUCCESSOS CRIM

El germà petit del parricida de Bellvís a la seua mare: “Eres una dona meravellosa”

Durant el minut de silenci convocat pels veïns i l’ajuntament l’endemà del crim || El fill de la dona morta va voler retre-li un homenatge al cap de tan sols unes hores d’haver rebut l’alta després de l’agressió

Marc Navarro.

Marc Navarro.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“He viscut setze anys amb una dona meravellosa que mai oblidaré i sempre portaré al cor.” Aquestes paraules les va pronunciar ahir el fill petit d’Antonieta Sancho, la veïna de Bellvís de 49 anys que va morir divendres a la nit després que el seu fill gran, Marc Navarro, de 22 anys, li clavés un ganivet al coll. El fill petit de la víctima va participar en el minut de silenci que va organitzar l’ajuntament de Bellvís davant del consistori per retre homenatge a la víctima i que va reunir una gran multitud de veïns del municipi i també de Bell-lloc d’Urgell, on treballava com a professora. Durant l’acte, l’alcalde, Joan Talarn, va condemnar els fets, que han causat una gran commoció entre els veïns i coneguts de la família, ja que eren molt coneguts al municipi.

Abans d’acabar l’acte va ser quan el fill petit de la víctima, que havia rebut l’alta mèdica només unes hores abans, va aparèixer davant la sorpresa dels presents. El germà petit, que va estar tota la nit ingressat a l’Arnau a causa de les ferides sofertes, no va poder contenir les llàgrimes a l’agrair als veïns el suport rebut. L’adolescent no va estar sol i va comptar amb la solidaritat dels amics, amb qui es va fondre en una emotiva abraçada.

L’ajuntament de Bellvís ha decretat dos dies de dol i avui es farà el funeral de la víctima

L’alcalde va destacar que Antonieta era una persona “molt estimada” i “el poble necessitava trobar-se després d’aquests fets gairebé inexplicables”. El municipi ha decretat dos dies de dol oficial, mentre que el funeral se celebrarà avui a les quatre de la tarda a l’església de Bellvís.

Des de Torredembarra, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va qualificar aquest succés com “una situació dramàtica de violència domèstica que ens colpeja a tots”. Jané confia que la Justícia actuï i va recordar els esforços dels cossos policials per intentar que “no vagin a més perquè causen un gran impacte en tota la ciutadania”.

L’agressor havia estat atès en diversos centres per drogoaddicció

El presumpte homicida hauria estat visitat en diversos centres a causa dels problemes amb el consum de substàncies estupefaents, que podrien haver-li ocasionat un trastorn mental. Segons experts consultats per aquest diari, el consum de substàncies tòxiques està relacionat amb malalties mentals severes com la psicosi. En el cas de l’agressor de Bellvís, el jove consumia sobretot cànnabis. El seu perfil a les xarxes socials mostra el seu malestar per la situació personal i admet un consum de drogues elevat i diàriament. Fonts properes a la família asseguren que els problemes se succeïen des de fa anys, quan era menor, i que els pares i el germà tenien “por”. A més, el jove té antecedents per violència domèstica, ja que s’havien produït aldarulls abans.

Els Mossos preveuen que l’agressor passi dilluns a disposició judicial Els Mossos d’Esquadra preveuen que l’agressor, Marc Navarro, de vint-i-dos anys, passi demà a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer. El jove es troba a la comissaria dels Mossos a Lleida, on va ser traslladat ahir a la matinada quan va rebre l’alta de l’hospital Arnau de Vilanova, on va ingressar perquè li tractessin les ferides i una crisi nerviosa. El crim va tenir lloc divendres a la nit cap a les nou, quan el jove presumptament va apunyalar la seua mare i el germà al domicili familiar. El jove va intentar fugir, però va ser detingut poc després.

tracking