SEGRE

Conveni per incorporar la producció integral a menús de 7 escoles de l'Urgell

Conveni per als menjadors escolars de l'Urgell

Conveni per incorporar la producció integral a menús de 7 escoles de l'UrgellSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de l’Urgell va acollir dimecres la firma del conveni de col·laboració entre l’ens comarcal, l’empresa de càtering Alessa i el Consell Català de la Producció Integrada perquè a set menjadors escolars de l’Urgell, que atenen uns 250 alumnes, se serveixin menús amb productes que disposin del segell de Producció Integrada. La comarca de l’Urgell és la segona que s’afegeix a aquesta iniciativa després del Segrià.

El president de l’ens comarcal, Salvador Bonjoch, va explicar ahir que “l’objectiu final és fer territori i conscienciar les famílies de la importància de consumir productes dels nostres agricultors partint dels més petits”. Actualment, a Catalunya es conreen un total de 46.421,84 hectàrees amb el sistema de producció integrada, de les quals un 69% es troba a la demarcació de Lleida.

El president del Consell Català de la Producció Integrada, Antoni Escarp, va apuntar que “és respectuosa amb la salut humana i el medi ambient” i que intenten “aconseguir la màxima qualitat i quantitat del producte acabat”.

tracking