SEGRE

INVESTIGACIÓ

Centenars de plantes de 'maria' a la casa de la pallissa d'Aitona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra que investiguen l’assalt que va tenir lloc dimarts en una casa a Aitona (vegeu SEGRE d’ahir) van trobar centenars de plantes de marihuana a l’interior. I és que els agents de la policia autonòmica sospiten que darrere del succés hi hauria una possible venjança per drogues.

Cinc persones, que serien totes elles d’origen serbi, van acabar detingudes, tres per l’assalt i les dos víctimes, inquilins de l’habitatge, per un delicte contra la salut pública. Els fets van ocórrer sobre les dotze del migdia en una casa situada al número 1 del carrer Sinoga d’aquesta localitat del Segrià. Va ser llavors quan almenys quatre encaputxats van entrar a l’habitatge, van lligar de mans i van agredir dos persones que es trobaven a l’interior.

Una d’elles es va poder escapar, tot i que encara lligada de mans, i demanar auxili als veïns. Un d’ells ja hauria rebut l’alta. Els Mossos van retirar aquest dimecres a la tarda les plantes de marihuana, així com la instal·lació que havien fet per poder-la conrear.

Agents dels Mossos carregant la mercaderia.

Agents dels Mossos carregant la mercaderia.ÒSCAR MIRÓN

tracking