SEGRE

SUCCESSOS

Imputat el conductor que va envestir mortalment un nen a les Borges

Va declarar ahir al jutjat com a investigat per un delicte d’homicidi imprudent || Afirma, com ja va fer davant dels Mossos, que no va veure el petit, de 3 anys

L’atropellament es va produir el 8 de febrer al carrer Cavalleria.

L’atropellament es va produir el 8 de febrer al carrer Cavalleria.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor que va atropellar mortalment un nen de tres anys a les Borges Blanques el passat 8 de febrer va declarar aquest dijous davant del jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida com a investigat per un delicte d’homicidi imprudent. L’imputat, M.C.D. i de 37 anys, va declarar davant de la jutge que no va veure el petit quan conduïa i que només va escoltar un cop, de forma que va parar, va baixar del vehicle i va ser quan va observar el que havia succeït, segons van explicar fonts judicials a aquest diari. El conductor, que va donar negatiu en el test d’alcohol i drogues, ja va oferir aquesta mateixa versió davant dels Mossos d’Esquadra. També va declarar que no circulava ràpid i que la mare anava darrere del nen.

La titular del jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida haurà de decidir a partir de les declaracions i l’atestat dels Mossos d’Esquadra si hi ha una responsabilitat penal del conductor i ha de processar-lo o si, al contrari, arxiva el cas.

La jutge haurà de decidir si processa el conductor o acaba arxivant el cas

L’atropellament va tenir lloc cap a les 14.50 hores al carrer Cavalleria, a l’altura del carrer Sant Pere, quan el petit s’adreçava al col·legi Joan XXIII acompanyat per la mare i la germana gran. Aquest carrer és el vial d’accés a la capital de les Garrigues per la carretera d’Arbeca (C-233). El petit va perdre la vida gairebé a l’acte al ser envestit pel cotxe. Després del succés, l’ajuntament ha dut a terme obres de millorar al carrer Cavalleria, que no tenia voreres ni pas de vianants. Les obres, que també s’estenen als carrers Carrerada i al camí lateral de la variant, han de servir per dotar d’una major seguretat i comoditat el pas de vianants i vehicles.

D’altra banda, la tragèdia va provocar una onada de solidaritat amb la família del petit. En una iniciativa de l’AMPA del col·legi Joan XXIII, Càritas i la parròquia, es van recaptar uns 5.000 euros perquè el nen pogués ser enterrat al Marroc.

tracking