SEGRE

Tres detinguts a Tàrrega per contraban de tabac

Es tracta de 185.400 paquets procedents dels Estats Units

Els sacs on s'amagava el tabac de contraban.

Tres detinguts a Tàrrega per contraban de tabac valorat en més de 700.000 eurosAgència Tributària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Tributària ha detingut a Tàrrega tres persones per un presumpte delicte de contraban després de confiscar 185.400 paquets de tabac procedents dels Estats Units. Segons el Ministeri, mancaven dels precintes reglamentaris i haurien assolit un valor de mercat de 741.600 euros.

Segons l’Agència Tributària, la intervenció es va iniciar en realitzar una anàlisi documental d’una importació procedent dels Estats Units que va infondre sospites als funcionaris. Concretament, es tractava d’un contenidor arribat al port de Barcelona i que havia de contenir plàstics. En procedir a l’obertura del contenidor, al seu interior es van trobar uns sacs que contenien 185.400 paquets de tabac de les marques ‘Westpont’ i ‘Fisher’ a més del plàstic declarat.

En tractar-se d’un delicte de contraban es va acordar l’entrega vigilada del contenidor i aquest va ser seguit des del port de Barcelona fins que va arribar als voltants de Tárrega, on es va descarregar la mercaderia en un magatzem.

L’actuació, en la qual van participar funcionaris de les Unitats de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària a Barcelona, Tarragona i Lleida, va culminar divendres dia 21 d’abril quan es va detenir en aquest magatzem de la capital de l’Urgell tres persones per un presumpte delicte de contraban. Dos són de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat brasilera. Entre els detinguts hi ha l’administrador de l’empresa que havia realitzat la importació.

L'interior d'un dels sacs, amb el tabac amagat.

Tres detinguts a Tàrrega per contraban de tabac valorat en més de 700.000 eurosAgència Tributària

El magatzem en què es va incautar el tabac de contraban.

Tres detinguts a Tàrrega per contraban de tabac valorat en més de 700.000 eurosAgència Tributària

tracking