SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tallada sis hores l'A-2 a Alcarràs al bolcar un camió amb bigues de ferro

En sentit Saragossa, la qual cosa va provocar fins a deu quilòmetres de retencions

Vista de la càrrega (ferralla i bigues de ferro) que va perdre el camió que va bolcar ahir a l’A-2 al seu pas per Alcarràs.

Vista de la càrrega (ferralla i bigues de ferro) que va perdre el camió que va bolcar ahir a l’A-2 al seu pas per Alcarràs.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió bolcat va obligar ahir a tallar durant més de sis hores l’autovia A-2 a Alcarràs, la qual cosa va provocar retencions de fins a deu quilòmetres. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de dos del migdia, quan, per causes que es desconeixen, un camió carregat de bigues de ferro i ferralla va bolcar. Va succeir a l’altura del quilòmetre 451 en sentit Saragossa. El vehicle, que va perdre la càrrega que portava de ferralla i bigues de ferro, va quedar travessat i va obligar a tallar els dos carrils de circulació.

Les sis patrulles de Mossos d’Esquadra desplaçades fins al lloc van habilitar el voral perquè poguessin circular els vehicles, encara que això no va impedir que es formessin cues quilomètriques. Fins a la zona es van desplaçar també dos dotacions dels Bombers i una ambulància del SEM, que van traslladar a l’Arnau de Vilanova el conductor del camió, ja que va patir ferides lleus. El treball dels equips d’emergències va obligar, a més, a tallar un carril de l’autovia en sentit Barcelona durant quatre hores, la qual cosa va alentir la circulació també en aquest sentit de la marxa, amb una retenció de fins a un quilòmetre.

D’altra banda, un vehicle amb matrícula andorrana va bolcar ahir al migdia a l’N-260, a la Seu d’Urgell. L’accident es va saldar amb el conductor, un home de 75 anys, ferit lleu, traslladat pel servei del SEM fins a l’hospital de la Seu. La direcció general d’Emergències va rebre l’avís cap a les 11.45 hores del matí en el punt quilomètric 228,5 de l’Eix Pirinenc. Per causes que s’investiguen, el conductor del vehicle va perdre el control i va sortir de la via en el tram recte que connecta les dos rotondes d’entrada a la Seu, pròxim a Castellciutat. Com a conseqüència de l’accident, el vehicle va registrar importants danys materials.

Vista de la càrrega (ferralla i bigues de ferro) que va perdre el camió que va bolcar ahir a l’A-2 al seu pas per Alcarràs.

Vista de la càrrega (ferralla i bigues de ferro) que va perdre el camió que va bolcar ahir a l’A-2 al seu pas per Alcarràs.ITMAR FABREGAT

tracking