SEGRE

URBANISME

Obres per limitar el trànsit de cotxes al centre d'Alcarràs

Amb voreres més amples i restriccions per als vehicles

El carrer Doctor Castells és el primer en què el consistori està actuant.

El carrer Doctor Castells és el primer en què el consistori està actuant.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alcarràs ha iniciat les obres per prioritzar el pas dels vianants a tot el centre urbà i comercial. Segons l’alcalde, Miquel Serra, algunes voreres passaran a ser més amples (tres metres d’ample), mentre que la calçada per als vehicles s’estrenyerà a fi que disminueixin la velocitat. La primera actuació es porta a terme al carrer que baixa des de la plaça de l’Església fins a la biblioteca. Precisament, l’ajuntament ha estrenat un apartat a la pàgina web municipal en el qual cada quinze dies s’explicarà l’acció municipal. Actualment, el regidor d’Urbanisme, Santi Pelegrí, descriu el que s’està fent al carrer Doctor Castells, el primer en el qual s’intervé.

A banda d’ampliar la vorera en la qual es vetarà l’estacionament, a l’altra es posarà en marxa aparcament amb rotació horària, on no es paga però s’ha de retirar el cotxe cada una o dos hores. En aquest sentit, Pelegrí va remarcar que es tracta de l’actuació prevista per a aquest exercici en què també es reestructurarà l’estacionament a la plaça de l’ajuntament. Serra va remarcar que la idea és anar prioritzant els vianants gradualment en tot el nucli urbà.

D’altra banda, la regidoria d’Agricultura ha posat en marxa un sistema intel·ligent que consisteix en un dispositiu electrònic informatitzat amb connexió a internet i una càmera de vídeo a la bàscula municipal per facilitar i agilitzar els tràmits als pagesos que la utilitzin.

tracking