SEGRE

TECNOLOGIA EMPRESES

Jornada sobre tecnologia i empreses amb més de 120 participants al Palau

Participants en la trobada del Palau d’Anglesola.

Participants en la trobada del Palau d’Anglesola.COM 360

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 120 empresaris d’un centenar d’empreses lleidatanes van participar ahir al Palau d’Anglesola en la segona edició de la Trobada Empresarial sobre Transformació Digital de Lleida, dedicada a la incorporació de noves tecnologies en l’àmbit empresarial. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va inaugurar aquest cicle de ponències i debats i va destacar la importància de “fer visible el potencial de Lleida i les seues empreses per competir en un món globalitzat sense cap tipus de complex”.

La trobada, organitzada per la consultora lleidatana Xtrategics, va donar a conèixer experiències en innovació tecnològica d’aquesta empresa, així com de firmes com IAB Spain, PIMEC Logística, Alibaba.com i IASO. Així mateix, els participants en la jornada van poder establir nous contactes professionals durant un àpat.

La importància d’obtenir un bon posicionament a les pàgines a internet dedicades a la venda online; la influència de la telefonia mòbil en la publicitat digital; l’evolució del sector de la logística, i la importància de la formació del personal en els processos de transformació digital de les empreses van ser algunes de les qüestions que els ponents van abordar en les diferents ponències al llarg de la jornada.

tracking