SEGRE

TRÀNSIT

Un ferit crític i un altre de greu en un xoc entre dos motos a Navès

Els dos motoristes van col·lidir frontalment i una de les motocicletes es va incendiar || Dos helicòpters van evacuar els ferits a hospitals de Sabadell i Barcelona

Un helicòpter del SEM evacuant un dels ferits, ahir a Navès.

Un helicòpter del SEM evacuant un dels ferits, ahir a Navès.SEM/TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos motoristes van resultar ferits d’extrema gravetat aquest diumenge a la tarda en un accident de trànsit que va tenir lloc a Navès, quan van xocar amb les motocicletes frontalment i una es va incendiar. Un dels ferits, de 35 anys, presentava un pronòstic crític i l’altre, de 40 anys, estava greu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit, l’accident va ser a les 13.51 hores al quilòmetre 18,8 de la carretera C-462 al seu pas pel terme municipal de Navès, quan per causes que es desconeixen van xocar frontalment les dos motocicletes. Com a conseqüència del fort impacte, un dels vehicles es va incendiar a la carretera i va quedar completament calcinat. Tant un ferit com l’altre van ser evacuats en helicòpter. Un, en estat crític, a l’hospital Parc Taulí de Sabadell i l’altre, en estat greu, a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, segons el SEM. Fins al lloc es van desplaçar dos ambulàncies i dos helicòpters del SEM, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. La via va estar tallada en les dos direccions durant una hora.

Quatre motoristes han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres de Lleida aquest any. L’últim accident i alhora el més greu va ocórrer el 18 d’abril passat a Erill la Vall, nucli de la Vall de Boí, quan van xocar dos cotxes i una motocicleta. Com a conseqüència de l’accident van morir les dos persones que anaven a la moto, dos ciutadans francesos de 68 anys. Al gener, un veí de 50 anys de Bellcaire d’Urgell també va morir al xocar amb la motocicleta contra un cotxe en una pista asfaltada de Bellmunt. Finalment, un veí de Lleida de 53 anys va morir a la zona de lleure de les Basses d’Alpicat al caure amb la moto que conduïa. L’any passat, un total de nou motoristes van morir en accidents en les vies lleidatanes.

D’altra banda, una persona va patir ferides lleus aquest diumenge en un accident a Algerri. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 16.07 hores, quan un turisme va sortir de la via al quilòmetre 9 de la C-26.

Un helicòpter del SEM evacuant un dels ferits, ahir a Navès.

Un helicòpter del SEM evacuant un dels ferits, ahir a Navès.SEM/TWITTER

tracking