SEGRE

INICIATIVES

L'Urgell reedita el forfet que dóna accés a 18 piscines de la comarca

Alcaldes i delegats del Govern es van reunir a Ciutadilla.

Alcaldes i delegats del Govern es van reunir a Ciutadilla.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona acollida de la prova pilot de l’any passat, el consell de l’Urgell impulsa de nou un forfet comarcal per accedir a divuit piscines municipals, totes excepte les de Guimerà i Tàrrega. Per arribar a totes les butxaques, el consell d’alcaldes, celebrat aquest dijous a la nit al castell de Ciutadilla, va aprovar oferir descomptes a famílies.  El preu del forfet és de 40 euros per persona, però si se’l treuen almenys dos membres d’una família costarà 35 per persona i si són família nombrosa baixarà a 30.

El consell va comptar amb la presència de la directora dels serveis territorials d’Interior, Montserrat Meseguer, i del director dels serveis territorials d’Agricultura, Ferran de Noguera, que van incidir en les mesures per prevenir incendis en el moment de la recol·lecció del cereal.

El president de l’ens comarcal, Salvador Bonjoch, va explicar que en les properes setmanes es farà la primera reunió de la comissió de protecció civil de l’Urgell, programa pilot per millorar la coordinació de la seguretat en cas de catàstrofes.

tracking