SEGRE

MUNICIPIS RECURSOS HUMANS

Vielha contractarà nou peons per millorar els espais públics

Reforçaran el treball de la brigada i en doblaran la plantilla

Imatge d’arxiu d’un ple municipal aquest mandat.

Imatge d’arxiu d’un ple municipal aquest mandat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vielha ha obert una convocatòria per cobrir nou places de peó d’obra pública, que es contractaran durant els tres mesos d’estiu amb l’objectiu de reforçar les tasques de la brigada municipal i de millorar els espais públics. L’alcalde, Juan Antonio Serrano, va explicar ahir que la brigada municipal compta amb uns deu empleats, si bé la situació de baixa laboral d’algun d’ells fa que hagin de reforçar la plantilla. La nova contractació doblarà el nombre de peons municipals, que vetllaran pel manteniment de carrers, places i mobiliari.

L’alcalde va assenyalar que una de les actuacions que es podrien prioritzar és la pintada d’elements com les tanques d’espais infantils.

La contractació inclourà del 19 de juny al 19 de setembre i suposarà una inversió aproximada d’uns 50.000 euros. Segons Serrano, l’any passat el consistori va contractar una vintena d’operaris però únicament durant el mes de novembre, mentre que l’any anterior no hi va haver convocatòries d’aquest tipus a la capital aranesa.

tracking